Wijnglas Restaurant Performance Cabernet Sauvignon Merlot

Wijnglas Restaurant Performance Cabernet Sauvignon Merlot

riedel

Geniet nu nog beter van uw favoriete Cabernet Sauvignon of Merlot met de Riedel Restaurant Performance Cabernet Sauvignon Merlot glazen. De doelgerichte vorm en duurzame kwaliteit tillen de proeverij naar nieuwe hoogten. Bestel per stuk of profite
€22,50
Toevoegen aan winkelmandje... Het artikel is toegevoegd
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • Luxe hotel kwaliteit bij jou thuis
  • Het assortiment uit onze Valk Exclusief hotels
Specificaties
SKU
RIEDEL-PERF_CAB
Productomschrijving

Het Cabernet-glas is perfect voor volle, complexe rode wijnen met een hoog tanninegehalte. De royale grootte van dit glas maakt het mogelijk dat het bouquet volledig tot zijn recht komt en de ruwe randjes worden gladgestreken.

Het benadrukt het fruit, vermindert de bittere eigenschappen van de tannine en stelt wijnen in staat om een ​​evenwicht te bereiken. Deze vorm is in 2018 opnieuw ontwikkeld voor betere aroma's.

Het optische effect in de RIEDEL Performance-serie voegt zowel een designelement toe als een verbluffend effect op de aroma's van de wijn. RIEDEL Performance is de allereerste wijnglasserie met kommen met een licht optisch effect voor betere aroma's.

Mede-ontworpen door zowel Georg als Maximilian Riedel, is RIEDEL Performance een technologisch geavanceerde en gebruiksvriendelijke collectie van druivensoort-specifieke glazen. Dit artikel is premium machinaal vervaardigd.

"PREMIUM" definieert het voordeel van een machinaal geblazen RIEDEL-glas ten opzichte van een handgemaakt glas. Het verschil zit hem in de precisie.

Volume 834.0 ccm
Hoogte 245.0 mm