Over ons

Onze kwaliteit, bij jou thuis

Valkvoorthuis.nl brengt de kwaliteit van onze hotels en restaurants bij jou thuis. Vlees van restaurantkwaliteit, luxe wijnen van bekende wijnhuizen, zachte dekbedden van buitengewone klasse en onze weelde beautyproducten. Met Valkvoorthuis.nl haal je het makkelijk en snel in huis.

Luxe hotelproducten

Met onze luxeproducten voor thuis willen we jou het gevoel geven wat je in onze Valk Exclusief hotels ook hebt. Het gevoel van ontspanning, genot en verwennerij. Het gevoel dat je thuis, ook uit bent. Dé Valk Exclusief-beleving.

Exclusief voor ons allemaal

Al sinds de aankoop van boerderij De Gouden Leeuw in 1862 is de familie Van der Valk bezig met het bieden van een exclusieve beleving. Wat begon als wegrestaurant in Voorschoten is uitgegroeid tot een internationaal hotelconcern met maar liefst 126 vestigingen, waarvan 43 Valk Exclusief hotels. Vol persoonlijke aandacht, voor een eerlijke prijs, voor jou.

Makkelijk en snel in huis

Om jou te laten genieten van onze luxeproducten, werken we samen met vervoerders die jouw bestelling met beleid snel bij jou bezorgen. Kies zelf je bezorgdatum of laat het de volgende dag al afleveren als je op een werkdag bestelt. Zo heb jij jouw luxeproducten in huis op het moment dat jij wilt.