Douwe Egberts Espressobonen Dark Roast 5+1

Douwe Egberts Espressobonen Dark Roast 5+1

Valk Professional

Bij Van der Valk zijn we trots op onze lekkere koffie. Ons huismerk hebben we in samenwerking met Douwe Egberts gemaakt. Zo bieden wij u koffie van topkwaliteit, die in onze hotels de standaard is. Eén van deze smaken is de Dark Roast.
€95,70
€79,75
Toevoegen aan winkelmandje... Het artikel is toegevoegd
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • Luxe hotel kwaliteit bij jou thuis
  • Het assortiment uit onze Valk Exclusief hotels
Specificaties
SKU
479577
Bonensoort
Blend Arabica/Robusta
Herkomst
Colombia
Inhoud
6 kilogram
Productomschrijving

De Dark Roast is harmonieus, uitgebalanceerd en rijk van smaak met bittere tonen op de achtergrond.

Koffiebonen aanbieding

De door Douwe Egberts speciaal gemaakte koffiebonen voor Van der Valk is onderdeel van het Valk Professional huismerk, wat ervoor zorgt dat deze altijd scherp geprijsd is. Deze koffie afkomstig van DE is UTZ gecertificeerd.

Dark Roast bonen

Dankzij het branden verandert de groene boon naar de voor ons zo bekende bruine kleur. De smaak en aroma van een kopje koffie worden onder andere bepaald door het brandingsproces. We hebben het dan over light, medium en dark roast. Om te voorkomen dat de bonen verbranden worden ze continu in beweging gehouden tijdens het branden.

Dark roast
Deze bonen zijn het donkerste van kleur, dit is uiteraard te danken aan de duur en temperatuur van de branding. Hierdoor is een klein olielaagje om de boon te vinden. Vrijwel alle natuurlijke smaken van koffie zijn vervangen door de aroma's die ontstaan tijdens de branding. De dark roast bonen zijn dankzij zijn stevige body dé bonen bij uitstek voor espresso. De smaak van de dark roast bonen is bitter en vol.

Dark Roast Valk Professional Douwe Egberts koffiebonen kopen en bestellen bij Valkvoorthuis

Bestel vandaag nog en ontdek waarom Dark Roast de favoriete keuze is voor liefhebbers van intense en smaakvolle koffie. Maak van elke kop een onvergetelijk moment met Dark Roast. 

De Dark Roast bonen zijn ook in een pakket aanbieding te kopen, zo zit je nooit zonder je favoriete koffie.