Direct naar de contentDirect naar de footer

Paasbrunch bestellen voor thuis

Samen genieten van een culinaire paasbrunch? Het kan met de paasbrunchboxen van Valk Voor Thuis! Met onze speciaal samengestelde paasbrunch voor thuis ontnemen wij u al het werk, van boodschappen doen tot de gerechten bereiden en mooi aankleden. Eigenlijk bent u de chef in huis.

Pasen is de feestdag waar we denken aan vrolijkheid, eindelijk lekker lente-weer buiten en vrienden en familie om ons heen. Zo’n mooie lentedag moet wat ons betreft minstens zo mooi gevierd worden en daarom brengen wij prachtige verzochte paasbrunches bij u thuis.

Bestel een Paasbrunchbox!

Paasbrunchbox

Paasbrunchbox

  • Verse sappen en smoothies
  • Broodjes, croissants, paasknipbrood & sauzijcenbroodjes
  • Huisgemaakte soep
  • Warme gerechtjes die u eenvoudig thuis af kunt maken
  • Uitgebreid dessert met o.a. poffertjes, tiramisu en een gevulde reuze eclair
  • En dat allemaal GRATIS thuis bezorgd!

Vier Pasen met deze heerlijke brunchbox met Valk paasgerechten. Te bestellen vanaf twee personen voor €34,95 p.p.

Thuis brunchen met Pasen

Kun je een paasbrunchbox thuis laten bezorgen?

Een Valk Paasbrunch bestellen is enorm gemakkelijk. Je voegt de hoeveelheid boxen per 2 personen toe aan je winkelmandje en voltooid eenvoudig je bestelling. Wij gaan dan zorgen dat de bestelde brunchpakketten netjes thuis bezorgd worden op de gekozen bezorgdatum zodat u alleen maar hoeft te denken aan het ontvangen van uw gasten, handig toch!?

Brunch voor Pasen kopen van Valk

Pak deze Paasdagen uit met een ambachtelijke paasbrunch van de kwaliteit die u gewend bent van Van der Valk. Samen genieten is het allerbelangrijkste en dat gaat zeker goed komen met onze goed verzorgde paaspakketten.

Paasbrunch bestellen online

Tegenwoordig hoeft u niet helemaal zelf de boodschappen te doen, 5 recepten te volgen (met de stress en kosten van dien) om vervolgens helemaal uitgeput aan de eettafel te gaan zitten. Valk Voor Thuis regelt het allemaal voor u zodat de paasbrunch alleen maar plezier oplevert! U hoeft slechts de brunchboxen online te bestellen via onze website.

Wat is er zo lekker bij een bestelde paasbrunch?

Traditioneel wordt er tijdens Pasen veel ei gegeten en alle vormen en maten. Dan denken we natuurlijk aan gevulde eitjes, gekookte eieren die je zelf kunt beschilderen en misschien een lekkere scrambled egg met chorizo of ham bijvoorbeeld. Drankjes bij een paasbrunch die het vaak goed doen zijn verse sappen en het liefst versgeperste zoals sinaasappelsap of een zelfgemaakte smoothie!

Paasbrunch bestellen en laten thuisbezorgen

Een goed gevulde paasbrunch van restaurantkwaliteit kunt u gewoon online bestellen en thuis laten bezorgen. Kant-en-klaar voor u gemaakt door onze chef’s en eenvoudig thuisbezorgd. Een brunch op Eerste Paasdag of Tweede Paasdag bestaat uit heerlijke zoete en zoute hapjes. Koude en warme gerechten die bezorgd worden voor beide paasdagen.

  • De brunch wordt in een prachtige doos geleverd
  • We bezorgen tussen 8 en 18 uur, zorg dat u voor de box minimaal één dag van te voren laat leveren.
  • Na de paasbrunch kunt u alles weggooien, weinig afwas en opruimen voor u!
  • U kunt genieten een heerlijke paasbrunch zonder zelf boodschappen te hoeven doen of te koken