Direct naar de contentDirect naar de footer

Moederdagbox

Moederdag is bij uitstek de dag om gezellig met elkaar te brunchen. Verras uw moeder op Moederdag met een Valk Exclusief moederdagbox. Op deze manier zet u uw lieve moeder(s) extra in het zonnetje en van zo’n gezellige box geniet u samen. Met een Valk Exclusief moederdagbrunchbox geniet u namelijk met elkaar van allerlei lekkere en gezonde versnaperingen. Een betere manier is er niet om uw moeder te verrassen. Een Moederdag Brunchbox bestelt u gemakkelijk online en is eenvoudig klaar te maken. Dat komt door de handige bereidingswijze die door onze chef-koks is opgesteld. Ga daarom voor de feestelijke Moederdag brunchbox van Van Der Valk en maak deze mooie dag dit jaar extra speciaal.

Moederdagbox bestellen

Brunchen op Moederdag

Bent u op zoek naar een box Moederdag? Dat regelt u met een Moederdag box van onze hotel- en restaurantketen. Een Moederdagbox is gevuld met allerlei lekkernijen waardoor u met elkaar profiteert van een uitgebreide brunch. Naast verse sappen en broodjes geniet u ook van carpaccio en andere smaakvolle producten. Alles wat nodig is voor een geslaagde brunch treft u aan in de brunchbox Moederdag. Zorg daarom voor een feestelijk gedekte keuken- of tuintafel en verras moeder met een uitgebreide brunch. U hoeft niet langs te komen, want de Moederdag box bestelt u eenvoudig online. Daarnaast wordt het eten keurig bij u thuis bezorgd. Valk Exclusief draagt daarmee zorg voor een geslaagde Moederdag.

Bestel een Moederdag box Van der Valk

Heeft u speciale wensen omtrent een Moederdag box en gaat u voor een speciale dag om nooit meer te vergeten? Dan zit u bij Valk Exclusief helemaal goed. Wij hebben allerlei boxen voor een feestelijke en gezellige Moederdag. Is er sprake van bepaalde dieetwensen of allergieën? Schroom niet om ze aan ons door te geven. We houden er bij het samenstellen van de box graag rekening mee. Er hoeft overigens niet altijd een reden te zijn om uw moeder in het zonnetje te zetten, maar Moederdag is dé manier om dit uitgebreid te doen. Bestel daarom online een Moederdag box en beleef een fijne tijd met de familie en in het bijzonder met uw eigen moeder of die van uw kinderen.

Meer informatie over Valk voor Thuis