Direct naar de contentDirect naar de footer

Eten box

Uitgebreid brunchen en dineren zonder dat u er zelf voor in de keuken hoeft te staan? Dan is een Valk Exclusief eten box beslist iets voor u. Het is gemakkelijk en veilig te bestellen en wordt ook nog eens keurig bij u aan huis bezorgd. Ideaal als u geen zin heeft om uren in de keuken te staan of wanneer u eens groots wilt uitpakken vanwege een feestelijke gebeurtenis. Met een box eten hoeft u eigenlijk alleen maar de tafel te dekken, want het meeste werk is al voor u gedaan. Een eten box bestellen bij Valk Exclusief is dan ook een uitstekend idee. Koop online een box met heerlijk eten via de website en haal de smaak van onze hotelketen naar u thuis.

Bestel een eten box

Brunchbox

Brunchbox

  • Smoothies 2x 250 ml
  • Jus d’orange1x 250 ml
  • Broodassortiment
  • Valk Versmarkt tomatensoep
  • Verschillende klassieke Valk- en chefs gerechten
  • Meerdere salades
  • Kaastrio
  • Dessert en lekkernijen

Met onze uitgebreide brunchbox staat de Valk zondagsbrunch ieder weekend op tafel. Te bestellen vanaf twee personen voor €34,95 p.p.

Waarom een box met eten bestellen

Laat u vaker eten bezorgen, maar wilt u graag iets exclusiefs? Dan is een Valk Exclusief eten box een geweldige optie. U hoeft er zelf de deur niet voor uit en u bent tegelijkertijd verzekerd van een heerlijke brunch of uitgebreid diner. Leuk tijdens een verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis. Er hoeft niet altijd een speciale reden zijn om een eten box te bestellen. Het is ook aardig om zomaar een keer te doen. Nodig familie en vrienden uit om bij u te komen eten en laat het lastige gedeelte over aan ons enthousiaste team in de keuken. Probeer daarnaast ook eens de zogenaamde BBQ-box, een uitkomst bij warm zomerweer.

Bestel een eten box bij Valk Exclusief

Het bestellen van een eten box doet u eenvoudig online op de speciale bestelpagina. U voert uw gegevens in, voor hoeveel personen u eten nodig heeft en op welk tijdstip u het eten wilt laten bezorgen. Uiteraard kunt u zonder problemen uw dieetwensen aan ons doorgeven. Bij het samenstellen van de box houden we altijd rekening met eventuele allergieën. Een box eten bestellen bij Valk Exclusief is daarom een uitstekend idee. We bezorgen de box eten keurig bij u thuis op het afgesproken tijdstip. Heeft u vragen of wilt u voor een grotere groep mensen eten bestellen? Aarzel niet, maar neem contact op met onze klantenservice voor advies op maat.

Bekijk alle Valk voor Thuis boxen