Direct naar de contentDirect naar de footer

Brunchbox Van der Valk

Brunch is een samenvoeging van het woord breakfast en lunch, en is aldus perfect als ontbijt of als lunch en wordt vaak genuttigd vanaf 12:00 uur. Met een brunchbox Van der Valk Exclusief geniet u altijd van verse en gezonde lekkernijen. U bestelt een Van der Valk brunch box zomaar of vanwege een speciale gelegenheid of gebeurtenis. Met welke reden u een Valk brunchbox ook bestelt, hij is goed gevuld en wordt afgeleverd inclusief een handige bereidingswijze. U hoeft dus weinig moeite te doen om iets lekkers op tafel te zetten. Dat maakt een Van de Valk brunchbox een aantrekkelijke optie om bijvoorbeeld uw partner of gezin mee te verrassen. Bekijk daarom het aanbod op de website en maak uw keuze.

Bestel een brunchbox Van der Valk

Brunchbox

Brunchbox

  • Smoothies 2x 250 ml
  • Jus d’orange1x 250 ml
  • Broodassortiment
  • Valk Versmarkt tomatensoep
  • Verschillende klassieke Valk- en chefs gerechten
  • Meerdere salades
  • Kaastrio
  • Dessert en lekkernijen

Met onze uitgebreide brunchbox staat de Valk zondagsbrunch ieder weekend op tafel. Te bestellen vanaf twee personen voor €34,95 p.p.

Waarom een Van der Valk brunchbox

Geniet u in de buitenlucht graag van een heerlijke picknick? U hoeft niet zelf naar de winkel zodra u kiest voor een Vd Valk brunchbox. Met een brunchbox Van der Valk heeft u allerlei verse producten binnen handbereik. Leg een kleedje neer in het gras en geniet met elkaar van een overheerlijke brunch in de buitenlucht. Bestelt u een brunchbox vanwege een speciale gebeurtenis? Een brunchbox Van der Valk is er ook voor feestelijke dagen zoals Moederdag, Kerst en Pasen. Wat de aanleiding voor een brunchbox bestellen ook is, bij ons bent u altijd verzekerd van verse producten en een snelle bezorging. Dat doen we bovendien helemaal gratis, aan zowel adressen in Nederland als in België.

Bestel een brunchbox Van der Valk

Haalt u Van der Valk het liefst in huis? Dat is mogelijk met een brunchbox Van der Valk. Binnen een kort tijdsbestek verzekert u zich van een rijk gevulde tafel. U zorgt voor een gedekte tafel en Van der Valk regelt de inhoud. Bestel daarom online een brunchbox Van der Valk en ga voor een feestelijke maaltijd. Dat kan thuis, maar is ook mogelijk op een door u afgesproken locatie, bijvoorbeeld op uw vakantieadres. Geef dit aan ons door bij het bestellen van de brunchbox. Dit geldt ook voor eventuele dieetwensen of mogelijke allergieën. Beleef met elkaar een gezellige tijd door de aankoop van een brunchbox bij Valk Exclusief.

Bekijk alle Valk voor Thuis boxen