Direct naar de contentDirect naar de footer

Hoe gaat het in z'n werk?

1. Ga eerst naar de bestelpagina.
2. Kies vervolgens het aantal personen, de gewenste datum en het gewenste tijdstip van bezorging. Let op, aangezien onze bezorgpartner Vers & Fijn de box gedurende de dag levert, kan het zijn dat deze na brunchtijd wordt afgeleverd. Vandaar dat we u aanraden om de box te bestellen voor de dag vóór nuttiging.
3. Log in met uw Valk-account (of maak er een aan) en kies uw adres. U heeft de keuze om de box te laten bezorgen op uw eigen adres of op een ander adres.
4.Controleer het overzicht van uw boeking. U heeft hier ook de mogelijkheid om allergieën door te geven.
5. Klik vervolgens op ‘verstuur reservering’ en betaal de box middels de verschillende betaalmogelijkheden. U dient binnen één uur te betalen, anders vervalt de reservering. In uw mail ontvangt u de bevestiging. Op de dag van bezorging ontvangt u een track & trace code van onze leverancier Vers & Fijn, zodat u de box kunt volgen.
6. Eenmaal afgeleverd, geniet u op de door u gekozen datum van de brunch box.

Eet smakelijk!


Handig om te weten

Handig om te weten

Bestellen is mogelijk tot maximaal 48 uur van tevoren. U bestelt uw Valkbox veilig, snel en gemakkelijk en ontvangt de box één dag voor gebruik. Zo bent u er zeker van dat u van de box kunt genieten op het tijdstip van uw keuze. Bezorging is gratis en vindt plaats door onze partner Vers & Fijn, op vrijdag en zaterdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur. Wilt u voor een grote(re) groep boxen bestellen? Neem dan contact op met de supportafdeling via management@valkvoorthuis.nl.

Bestellen