Direct naar de contentDirect naar de footer

Hoe gaat het in z'n werk?

1. Ga naar de bestelpagina.


2. Kies het aantal personen (de boxen zijn alleen per 2 beschikbaar), de gewenste datum en het gewenste tijdstip van bezorging. Let op; de box dient één dag vóór dat u het wilt eten geleverd te worden.


3. Log in met uw Valk-account (of maak er één aan) en vul uw adres in. U heeft de keuze om de box te laten bezorgen op uw eigen adres of op een ander adres.


4. Controleer het overzicht van uw boeking. U heeft hier ook de mogelijkheid om allergieën door te geven.


5. Klik op 'verstuur reservering’ en betaal de box middels de verschillende betaalmogelijkheden. U dient binnen één uur te betalen, anders vervalt de bestelling. In uw mail ontvangt u een bevestiging na succesvol betalen. Eén dag voor bezorging ontvangt u een track & trace code van onze bezorgpartner Vers & Fijn, zodat u de box kunt volgen.


6. Eenmaal afgeleverd geniet u op de door u gekozen datum van de box. Eet smakelijk!

Handig om te weten

Handig om te weten

Bestellen is mogelijk tot maximaal 48 uur van tevoren. U bestelt uw Valkbox veilig, snel en gemakkelijk en ontvangt de box één dag voor gebruik. Zo bent u er zeker van dat u van de box kunt genieten op het tijdstip van uw keuze. Bezorging is gratis en vindt plaats door onze partner Vers & Fijn, op vrijdag en zaterdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur. Wilt u voor een grote(re) groep boxen bestellen? Neem dan contact op met de supportafdeling via info@valkvoorthuis.nl.

Bestellen